Deze week was de tweede ronde play-offs van de Champions League. De ploeg van Nimir speelde een goede wedstrijd en wonnen van Twan Wiltenburg en zijn ploeg. Hierdoor is Halkbank Ankara door naar de kwartfinales. Michaël Parkinson en zijn ploeg verloren en zijn helaas uitgeschakeld in de Champions League. Bekijk hieronder de samenvattingen!

Halkbank Ankara - Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle
Na het verlies in de eerste wedstrijd van de play-offs tegen Grupa Azoty, het team van Twan Wiltenburg, moest Halkbank Ankara van Nimir winnen om door te gaan naar de kwartfinales. Na een spannende wedstrijd won de ploeg van Nimir met 3-0 en gaat daarmee door naar de kwartfinales. Nimir speelde een belangrijke rol in de overwinning: in drie sets sloeg de Nederlandse diagonaal maar liefst 28 punten binnen. In de volgende ronde treft het team uit Ankara het Italiaanse Cucine Lube.

Tours Vb - Berlin Recycling Volleys
De ploeg van Michaël Parkinson heeft zich niet geplaatst voor de kwartfinales. Tours Vb verloor in de tweede wedstrijd met 0-3 van de Berlijnse ploeg en ligt daarmee helaas uit de Champions League.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn