Bij de heren stonden deze week de voorlaatste poulewedstrijden op het programma in de Champions League. Hieronder kijk je de samenvattingen van de teams van onze landgenoten.

In groep A ging Jasper Wijkstra met zijn Knack Roeselare op bezoek bij koploper Ziraat. De ploeg van Wouter ter Maat en Bennie Tuinstra sleepte na vijf sets de overwinning uit het vuur.

In diezelfde groep reisde runner-up Zaksa met Twan Wiltenburg in de gelederen af naar Griekenland. Door de winst verstevigt Zaksa de tweede plaats in de groep.

Michaël Parkinson boekte met Tours in groep B een belangrijke overwinning in de strijd om plek twee. In eigen huis werd tegen Asseco Resovia Rzeszów geen set afgestaan.

In groep C zijn de verschillen klein. Voorafgaand aan deze speelronde bedroeg het verschil tussen nummer één, Gas Sales Daiko Piacenza van Robbert Andringa, en nummer twee, Halkbank van Nimir, slechts een punt. Na drie sets was er een duidelijke winnaar en dat betekent dat de ploeg van Andringa hun eerste plek houdt.

Het Greenyard Maaseik van Joris Berkhout ging op bezoek bij hekkensluiter VK Lvi Praha. In de Tsjechische hoofdstad Praag, wist VK Lvi Praha de wedstrijd te winnen met 3-1.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn