Per 1 juli worden de beperkingen voor sporten, zowel in de zaal als buiten, voor alle leeftijdsgroepen opgeheven. Dit houdt in dat jij deze zomer alsnog kunt deelnemen aan één van onze beachvolleybalcompetities en -toernooien! De Nationale Beach Competitie gaat in het weekend van 4 juli van start en het Junior Beach Circuit en Summer Beach Volleyball Circuit in het weekend van 11 juli! Op naar een prachtige sportzomer.

Nationale Beach Competitie
Zaterdag 4 juli start de Nationale Beach Competitie (NBC). Lijkt het jou leuk om op hoog niveau deel te nemen aan een beachvolleybalcompetitie? Dan is de Nationale Beach Competitie iets voor jou. Iedereen kan deelnemen op derde divisieniveau, maar om deel te kunnen nemen aan de hogere divisies, moet je rankingpunten verzamelen! In onze FAQ vind je hier meer informatie over.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan snel in voor de weekenden van 4 & 5 en 11 & 12 juli! De overige toernooilocaties worden in de loop van de week toegevoegd aan de Toernooifinder, zodat jij je ook voor andere speelweekenden kunt inschrijven!

Getroffen coronamaatregelen op locatie
Iedere deelnemer kan erop vertrouwen dat de organiserende vereniging zich houdt aan de voorgeschreven protocollen om een zo’n veilig en verantwoord mogelijk toernooi aan te bieden. Deze zijn hier te vinden.

Aangepaste regels Nationale Beach Competitie
Omdat wij dit jaar met een uitzonderlijke situatie te maken hebben, is besloten de rankingpunten te baseren op de resultaten van de beste 6 toernooien over het seizoen 2019 én 2020. Daarnaast is de promotieregeling dit seizoen aangepast. Ben je winnaar van een toernooi geworden, dan mag je de speelweek daarop deelnemen aan één niveau hoger. Voorwaarde is wel dat er in die speelweek ook een toernooi op dat niveau wordt aangeboden. Hetzelfde geldt voor de regels rondom handhaving. Meer hierover is terug te lezen in de vernieuwde Leidraad Beachvolleybal Competitie.

Meer weten over de Nationale Beach Competitie? Bekijk dan onze FAQ.

Junior Beach Circuit
Het Junior Beach Circuit (JBC) gaat in het weekend van 11 juli van start! Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de talentvolle jeugd! Ben jij jonger dan 19 jaar en durf jij de strijd aan te gaan met je leeftijdsgenoten? Meld je dan snel aan voor één van de JBC-toernooien!

De overige toernooilocaties worden in de loop van de week toegevoegd aan de Toernooifinder, zodat jij je ook voor andere speelweekenden kunt inschrijven!

Getroffen coronamaatregelen op locatie
Iedere deelnemer kan erop vertrouwen dat de organiserende vereniging zich houdt aan de voorgeschreven protocollen om een zo’n veilig en verantwoord mogelijk toernooi aan te bieden. Deze zijn hier te vinden.

Meer weten over het Junior Beach Circuit? Bekijk dan onze FAQ.

Summer Beach Volleyball Circuit
Ook het Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC) is aanwezig op het strand tijdens deze speciale sportzomer! We organiseren in ieder geval 7 prachtige weekenden op het strand van Scheveningen bij het beachstadion en wie weet volgen er meer! Zaterdag 11 juli is de officiële aftrap van het SBVC-seizoen en daar kan jij bij zijn. Heb jij zin in zon, zee, strand én beachvolleybal op jouw niveau? Bel snel je beachmaatje en schrijf je in.*

Summer Beach Volleyball Circuit op locatie
Deze sportzomer onderzoeken we ook de mogelijkheden om het Summer Beach Volleyball Circuit te organiseren bij beachvolleybalverenigingen. De eerste editie vindt aankomend weekend plaats bij Irene Beachvolleybal!

Meer weten over het Summer Beach Volleyball Circuit? Bekijk dan onze FAQ.

Beperkt aanbod, vol=vol!
*Om jullie veiligheid te waarborgen zijn er tijdens deze speciale SBVC-zomer maar 26 velden beschikbaar. Dit zijn er veel minder dan je van ons gewend bent. Dit houdt in dat er maximaal 20 teams per niveau (hoog/midden/laag) kunnen deelnemen per toernooidag. Daarbij kun je dit jaar ook alleen maar 2 tegen 2 spelen. Kortom, schrijf je snel in voor jouw niveau, want vol=vol.

Inschrijven beachvolleybalcompetitie en -toernooien
Om je in te kunnen schrijven voor een van onze beachvolleybalcompetities en -toernooien heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt voor alle deelnemers, dus ook je beachpartner. Bekijk Mijn Beachvolleybal om een gratis Mijn Volleybal-account aan te maken.

Nationale Beach Competitie
Voor de Nationale Beach Competitie (NBC) heb je naast een Mijn Volleybal-account ook een lidmaatschap nodig om je in te schrijven. Als je nog geen lid bent, dan kun jij je hier aanmelden. Dit geldt ook voor je beachpartner.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn