Ook in deze bijzondere sportzomer kun jij strijden om dé felbegeerde titel van het jaar: Nederlands kampioen beachvolleybal! Het NK Jeugd Beachvolleybal vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 en zondag 29 augustus in Utrecht (Zuilen), Utrecht (Kromme Rijn) en Bilthoven. Lees snel verder en schrijf je in voor het te laat is!

Drie speellocaties voor het NK Jeugd Beach
Het NK Jeugd Beachvolleybal 2021 zal deze editie niet op het magische Scheveningse strand plaatsvinden, maar wees niet getreurd! Dit jaar wordt er gestreden op drie prachtige locaties. Twee daarvan bevinden zich in de prachtige stad Utrecht (Zuilen en Kromme Rijn) én voor de andere prachtlocatie reizen we af naar de topaccommodatie van Irene Beach Bilthoven.

Dé categorieën
Samen met je beachmaatje neem je het op tegen de andere talentvolle beachvolleyballers in jouw leeftijdscategorie! Je kunt je inschrijven voor de categorieën: <21 jaar, <19 jaar, <17 jaar, <15 jaar of <13 jaar, uiteraard afhankelijk van je leeftijd. Ga jij de uitdaging aan?

Let op: minder beschikbare plekken per categorie dan 2020
Waar normaal gesproken 64 plekken beschikbaar zijn per categorie op het NK Jeugd Beachvolleybal, zijn er dit jaar mogelijk slechts 32 plekken per categorie. Het definitieve aantal beschikbare plekken zal afhangen van het aantal inschrijvingen per categorie.

Aantal speeldagen
In principe spelen alle categorieën beide dagen, maar bij kleinere aantallen aanmeldingen zal het NK op één toernooidag gespeeld worden. In de week voorafgaand aan het NK zullen wij hierover communiceren op volleybal.nl. In ditzelfde bericht informeren we jou ook waar welke categorie speelt én op welke dagen. Ook als er meerdere plekken beschikbaar komen, zullen we hierover communiceren.

Toelating op basis van rankingpunten
Indien jij je inschrijft voor het NK Jeugd Beachvolleybal, maar deze blijkt vol te zitten, dan bestaat de mogelijkheid dat je alsnog wordt toegelaten. De indeling vindt namelijk plaats op basis van behaalde rankingpunten. Kortom, het wordt tijd om nog snel punten te verzamelen bij de Nationale Beach Competitie!

Bereid je goed voor: Hoog niveau gegarandeerd
Dat er in Nederland veel beachtalent zoals jij rondloopt is wel te zien tijdens het NK Jeugd Beachvolleybal. Vele beachtoppers die deelnemen aan dit NK spelen gedurende het seizoen namelijk ook in de Nationale Beach Competitie, waar op derde divisie- tot en met Eredivisieniveau wordt gespeeld. Tijd om je dus goed voor te bereiden!

Tijd om je in te schrijven!
Schrijf je nu in het voor het NK Jeugd Beachvolleybal op zaterdag 28 en zondag 29 augustus via onderstaande button. Je hebt hiervoor de tijd tot maandag 23 augustus 12.00 uur. Tot snel!

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×