Julia Wouters stopt als professioneel beachvolleybalster bij Beachvolleybal Team Nederland. Wouters (24 jaar) maakte bijna tien jaar lang deel uit van het BTN-programma in Den Haag. De Dordtse stort zich vanaf nu volledig op haar social media marketing onderneming Julez Marketing.

Julia Wouters won in haar beachvolleybalcarrière vele medailles in de Nederlandse Eredivisie, waaronder vijf keer goud. Als jeugdinternational behaalde ze in 2013 een 4e plaats op het EK U18 in Wit-Rusland en in 2014 een 9e plaats op het WK U19 in Portugal. Aan de zijde van Katja Stam won ze meerdere medailles in 1* World Tour toernooien.

Julia Wouters is dankbaar voor haar ervaringen in het BTN-programma en neemt nog geen definitief afscheid van haar geliefde sport:

“Ik kijk hartstikke tevreden terug op de samenwerking gedurende de hele periode. Ik ben bij BTN gekomen toen ik een jaar of 15 was. Dit is een hele belangrijke leeftijd, waarin je veel leert. Ik ben grotendeels dus opgevoed door BTN en de stafleden. Ik ben trots op wie ik ben als persoon en dat heb ik mede te danken aan BTN. Daar ben ik hun enorm dankbaar voor.”

“Afscheid van het beachvolleybal ga ik niet nemen. Ik weet nog niet in wat voor vorm ik bij beachvolleybal blijf, maar ik vind het wereldje te mooi om helemaal weg te gaan. Beachvolleybal blijft een groot onderdeel van mij.”

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×