Kan SAMEN.Lycurgus in bekerfinale Draisma Dynamo wel verslaan?

Kan SAMEN.Lycurgus in bekerfinale Draisma Dynamo wel verslaan?

Drie keer is scheepsrecht. Zal dat ook gelden voor SAMEN.Lycurgus? Daar hoopt de Groningse ploeg zeker op. Zondagmiddag staat Lycurgus voor de derde keer dit seizoen tegenover Draisma Dynamo. In de reguliere competitie werd en twee keer verloren, in de bekerfinale gaan de Groningers voor revanche.

Het is een herhaling van de bekerfinale van 2019. Het kan een ware bekerkraker worden tussen rivalen SAMEN.Lycurgus en Draisma Dynamo. Een jaar geleden hield Dynamo de beker in de lucht. Maar Lycurgus gaat er zondag alles aan doen om dat dit jaar te voorkomen.

In de reguliere competitie verloor SAMEN.Lycurgus beide wedstrijden van Draisma Dynamo. Op 1 november stonden de ploegen voor de eerste keer tegenover elkaar. Toen werd het in Apeldoorn 3-1 voor de thuisploeg.

Op 10 januari streden de twee topteams weer tegen elkaar. Nu werd de wedstrijd in MartiniPlaza gespeeld. Draisma Dynamo was toen duidelijk een maatje te groot en won overtuigend met 0-3 in Groningen. SAMEN.Lycurgus zal dus erg getergd zijn om nu wel te winnen.

Road to the final 

SAMEN.Lycurgus wist in de halve finale van het bekertoernooi RECO ZVH te verslaan en deed dat op zeer overtuigende wijze. Draisma Dynamo speelde een mooie halve finale waarin de ploeg 'cupfighter' Sliedrecht Sport wist te verslaan. 

Wil jij Draisma Dynamo en SAMEN.Lycurgus zien strijden om de beker of één van de andere teams aanmoedigen tijdens de bekerfinale? Koop dan hier je tickets! 

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×