Er staat voor de heren van VoCASA een belangrijke wedstrijd op het programma. De huidige nummer 9 van de Eredivisie speelt zaterdag tegen Talentteam Papendal/Arnhem. De jonge talenten bezetten momenteel de zesde plek van de ranglijst, maar zijn wisselvallig. Bij een overwinning kan de Nijmeegse ploeg stijgen op de ranglijst.

VoCASA gaat dit seizoen voor een plek bij de eerste zes en daarmee het bereiken van de kampioenspoule. Maar de start van hun tweede jaar op het hoogste niveau was niet denderend, de ploeg uit Nijmegen verloor tot nu toe veel en staat al langer onderin de ranglijst.

Maar tegen een van de directe concurrenten, Advisie/SSS, werd vorige week met 3-1 gewonnen en dat zorgde voor nieuwe hoop op aansluiting met de middenmoot en het vergroten van de kansen op de top-zes. 

Doordeweeks was Sliedrecht Sport een maatje te groot, maar zaterdag wil de Gelderse ploeg een belangrijke slag slaan. Een overwinning op bezoek bij het Talentteam kan zorgen voor een mooie en zo gewilde stijging op de ranglijst. Zeker omdat de nummers 7 (Taurus) en 8 (SSS) tegenover elkaar staan.

Topper in Groningen

Er wordt in Groningen gestreden om de tweede plek in de Eredivisie. Het is de laatste topper van de eerste speelhelft, nummer twee SAMEN.Lycurgus in eigen huis tegen Sliedrecht Sport, de huidige derde ploeg van de ranglijst.

Het kan een spannende wedstrijd worden en de winnaar van de topper in Groningen houdt Dynamo in het zicht. De wedstrijd zal zaterdagavond live te volgen zijn via Sport Noord. Een aanrader voor als je niet aanwezig kunt zijn in Groningen.

Programma eredivisie heren 7 december:

Talentteam Papendal/Arnhem - VoCASA
SAMEN.Lycurgus - Sliedrecht Sport
RECO ZVH - Active Living Orion
Advisie/SSS - SV Land Taurus
Draisma Dynamo - Zaanstad  

Foto: nul412.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn