Dit weekend staat de laatste speelronde van de reguliere competitie in de Eredivisie op het programma. Bij zowel de mannen als de vrouwen is de strijd om een ticket voor de kampioenspoule nog razend spannend. Kijk zaterdag en zondag mee naar de ontknoping van de reguliere competitie door de livestreams te volgen op volleybal.nl!

Eredivisie mannen

In de Eredivisie mannen zijn Draisma Dynamo, Amysoft Lycurgus en Active Living Orion al verzekerd van deelname aan de kampioenspoule. De strijd om de vierde plaats gaat tussen Taurus, Bielderman Koetsier/SSS, Sliedrecht Sport en VoCASA. De laatstgenoemde ploeg uit Nijmegen kan zelfs in theorie nog zes punten behalen, want zij spelen woensdag nog een inhaalwedstrijd tegen Active Living Orion.

Van de teams die strijden om plaats vier komen er twee tegen elkaar in actie: Sliedrecht Sport – Taurus. Indien Taurus dit duel ruim wint, en VoCASA verliest punten tegen Draisma Dynamo, dan mag er in Houten een bescheiden feestje worden gevierd.

Huidige stand Eredivisie mannen

Eredivisie vrouwen

Bij de vrouwen gaat de strijd om de laatste twee tickets voor de kampioenspoule tussen drie teams: VC Sneek, Eurosped en Djopzz Regio Zwolle Volleybal. Sneek heeft met 13 punten en een thuiswedstrijd tegen het Talentteam in het verschiet de beste papieren, maar kan na een slechte dag ook nog buiten de boot vallen.

Eurosped en Djopzz Regio Zwolle Volleybal staan nu in zowel wedstrijdpunten als set quotiënt exact gelijk. Zij zullen zaterdag en zondag moeten strijden voor ieder punt om mee te blijven doen voor het landskampioenschap. Spanning gegarandeerd dus!

Huidige stand Eredivisie vrouwen

Livestreams

Alle wedstrijden zijn weer via livestream te volgen op volleybal.nl. Klik bovenaan de homepage in het match center op de wedstrijd van jouw favoriet.

Resterend programma vrouwen:

Dag Tijd Wedstrijd
Za. 27 feb. 15:30 Djopzz Regio Zwolle Volleybal - Laudame Financials VCN
Za. 27 feb. 15:30 FAST - Apollo 8
Za. 27 feb. 16:00 VC Sneek - Talentteam Papendal
Zo. 28 feb. 15:30 Eurosped - Sliedrecht Sport

Resterend programma mannen:

Dag Tijd Wedstrijd
Za. 27-02 15:00 Active Living Orion - Talentteam Papendal
Za. 27-02 15:00 Amysoft Lycurgus - ComputerPlan VCN
Za. 27-02 16:00 RECO ZVH - Bielderman Koetsier/SSS
Za. 27-02 16:00 Sliedrecht Sport - Taurus
Za. 27-02 16:00 VoCASA - Draisma Dynamo
Wo. 03-03 20.00 Active Living Orion - VoCASA (inhaalwedstrijd)
Foto: Frits Bleeker

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×