De zoektocht kan beginnen, waar staat jouw naam op het nieuwe wedstrijdshirt van de Lange Mannen? Fans die een kaartje kochten voor het olympisch kwalificatietoernooi of het EK konden aangeven of zij op met hun naam erop kwamen. Loting heeft bepaald welke fans terug te vinden zijn op het shirt. Zo zullen zij niet alleen naar het spel van hun favoriete team kijken, maar ook een beetje naar zichzelf. Twee van die fans werden door aanvoerder Nimir Abdel-Aziz en passer/lopers Maarten van Garderen en Gijs Jorna verrast met het nieuwe tenue.

Het is voor het eerst dat een Nederlandse nationale sportploeg ruimte geeft aan fans om met hun naam op het wedstrijdshirt te staan. Dat maakt dat dit shirt werkelijk uniek is. 

Over het gehele shirt staan de fannamen verwerkt, subtiel maar toch goed leesbaar. Daar doorheen staan ook de namen van de Lange Mannen zelf genoemd. Een select gezelschap Nederlandse volleybalfans staat dus elke keer als de Lange Mannen spelen letterlijk en figuurlijk met het team in het veld. Zie daar als tegenstander maar eens tegenop te boksen!

Nimir, Maarten en Gijs klommen in hun Dusseldorp Mini en reden tussen de buien door naar Merlijn en Demy toe om hen te verrassen met het nieuwe shirt. Daar aangekomen tekenden hun favoriete spelers uiteraard het prachtige tenue, waarmee hun shirt in een klap nog een stuk unieker werd.

Het wedstrijdshirt is binnenkort via de webshop van Volleybaldirect.nl aan te schaffen.

Kom de Lange Mannen aanmoedigen tijdens het olympisch kwalificatietoernooi in Rotterdam!

Oranje heeft een olympische droom, en hoopt zich in Rotterdam voor het eerst sinds 2004 weer te plaatsen voor de Olympische Spelen. Het team van bondscoach Roberto Piazza speelt op vrijdag tegen Zuid-Korea, zaterdags tegen België en sluiten op zondag af tegen de Verenigde Staten. Lees op deze pagina hoe je erbij kunt zijn in Rotterdam Ahoy!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn