Active Living Orion staat vanavond voor een loodzware opgave: in de return van de achtste finales van de CEV Cup moet het team van coach Dirk Sparidans de Russische topploeg Zenit Kazan met 3-0 of 3-1 verslaan. Alleen dan maakt het team nog kans op de kwartfinales. De wedstrijd is te volgen via een livestream.

Vorige week was Zenit Kazan een maatje te groot voor Active Living Orion. De Russische grootmacht won thuis in straight sets met overtuigende cijfers: 25-12, 25-19 en 25-14. Geen verrassende uitslag: Zenit Kazan won al zes keer de Champions League en is met veel ervaren spelers momenteel een van de beste clubteams ter wereld.

Vanavond spelen de teams de return in de SaZa Topsporthal in Doetinchem. Zenit Kazan heeft genoeg aan twee sets om door te gaan naar de kwartfinales, Active Living Orion heeft een 3-0 of 3-1 overwinning nodig om nog kans te maken. In dat geval zal er een beslissende golden set gespeeld worden. De winnaar van deze tweekamp speelt in de kwartfinales van de CEV Cup tegen Kuzbass Kemerovo. De Russische ploeg verzekerde zich gisteren al van een plek in de kwartfinales.

Livestream

Active Living Orion zal de wedstrijd helaas weer zonder publiek moeten spelen. Je kunt de wedstrijd vanaf 20.00 uur volgen via een livestream op oriontopvolleybal.nl/livestream of op Eyecons.com. Een ticket voor de livestream is verkrijgbaar op de website van Active Living Orion. Kosten zijn € 4,99.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×