Matthew Immers heeft zich samen met de Argentijnse Julian Azaad geplaatst voor de halve finale van het Vodafone King of the Court toernooi in Miami Beach. Wies Bekhuis, die samen met Shana Zobrist uit Zwitserland speelt, eindigde als vijfde in de poule en speelt vanavond de play-offs.

King of the Court
Matthew Immers en Julian Azaad zijn goed begonnen aan het King of the Court toernooi van Miami Beach. In de poulefase scoorde het gelegenheidsduo alle drie de speelrondes tien punten. In de eerste ronde leverde ze dat een eerste plek op, in de tweede en derde ronde eindigde het duo als tweede. Daarmee hebben ze zich direct geplaatst voor de halve finale die vannacht (02.30 uur Nederlandse tijd) gespeeld wordt. Hun tegenstanders zijn Nõlvak/Tiisaar uit Estland, de thuisspelende Smith/Kolinkse, Perušič/Schweiner uit Tsjechië en de Chileense neven Marco en Esteban Grimalt.

Queen of the Court
Wies Bekhuis en haar gelegenheidspartner Shana Zobrist kwamen in eerste ronde van de poulefase slechts één keer tot scoren aan de queen’s side en daarmee lagen ze als eerste uit het spel. Het duo krijgt vanavond (20.15 uur Nederlandse tijd) nog een kans om zich via de play-offs te plaatsen voor de halve finale.

Programma en livestreams

Bekijk het volledige programma op kingofthecourt.com. Alle wedstrijden zijn live te volgen op watch.kingofthecourt.com (€4.49)

Foto: King of the Court

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn