Vanavond spelen Samen Lycurgus en Active Living Orion de returns in respectievelijk de CEV Cup en de Challenge Cup. Lycurgus moet in Groningen een 3-0 nederlaag uit de eerste wedstrijd ongedaan zien te maken, Orion kan zelfs met klein verlies nog door naar de volgende ronde.

Samen Lycurgus - Calcit Kamnik
Samen Lycurgus speelt woensdagavond in het Alfa-college de return tegen Calcit Kamnik uit Slovenië. De opgave is groot voor de mannen van Lycurgus, die vorige week het duel in Slovenië met 3-0 verloren. In Groningen moet de ploeg van coach Arjan Taaij daarom met 3-0 of 3-1 winnen om een beslissende golden set af te dwingen. Calcit Kamnik heeft genoeg aan twee sets om zich te plaatsen voor de achtste finales van de CEV Cup.

De wedstrijd begint om 20.00 uur, kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Active Living Orion - VC Stroossen

Ook in de SAZA Topsporthal in Doetinchem klinkt om 20.00 uur het eerste fluitsignaal. In de uitwedstrijd zette Active Living Orion vorige week een grote stap richting de achtste finales van de Challenge Cup. De ploeg van coach Dirk Sparidans versloeg VC Stroossen uit Luxemburg in drie sets en heeft vanavond genoeg aan twee gewonnen sets. Wanneer de Luxemburgse landskampioen het duel met 3-1 of 3-0 wint, volgt er een golden set om de winnaar te bepalen.

Kaarten voor de wedstrijd zijn hier verkrijgbaar.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×