Op de Beach Pro Tour Finals in Doha speelden Katja Stam en Raïsa Schoon vandaag twee zwaarbevochten driesetters, waarvan er één gewonnen en één verloren werd. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zegevierden in hun eerste duel, maar moesten vervolgens verlies incasseren in hun tweede poulewedstrijd.

Katja Stam en Raïsa Schoon troffen in hun eerste poulewedstrijd de Amerikaanse Hughes/Cheng. Het Nederlandse duo had de controle in de eerste set, die met 21-18 gewonnen werd. In de tweede set ging het tot 11-10 gelijk op, waarna de Amerikanen het verschil maakten door vier punten op rij te scoren. Met 18-21 verlengden ze de wedstrijd. In de allesbeslissende derde set scoorde Cheng maar liefst tien aanvalspunten en daarmee maakte ze het verschil. De overwinning ging met 10-15 naar de Amerikanen. Ook het tweede duel van Stam/Schoon moest in drie sets beslist worden. Tegen de Zwitserse Hüberli/Brunner kwam het Nederlandse duo terug van een 0-1 achterstand om het duel vervolgens met 2-1 te winnen.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen trapten het toernooi af met een 2-1 overwinning op Renato en Vitor Felipe uit Italië. Nadat de Nederlanders de eerste set met 21-17 hadden gewonnen, ging de tweede set nipt verloren (19-21). In de derde set namen Brouwer en Meeuwsen direct een voorsprong en die konden ze vasthouden tot aan de eindstreep: 15-13. In de avond speelden de Nederlanders een pittig duel tegen de Italiaanse Nicolai en Cottafava, die de eerste set met 20-22 wonnen. Brouwer/Meeuwsen begon sterk aan de tweede set en duo liep al snel uit naar 9-3. Halverwege de set stond er echter weer een gelijke stand op het scorebord (11-11) en in de slotfase waren het opnieuw Nicolai en Cottafava die de setwinst na extra punten naar zich toetrokken: 22-24.