VoCASA tegen Draisma Dynamo met Engelse aanwinst

VoCASA tegen Draisma Dynamo met Engelse aanwinst

In de komende speelronde van de Eredivisie maakt een speler van het Engelse nationale team zijn debuut in Nederland. VoCASA heeft zich namelijk weten te versterken met de international Robert Poole (nummer 17 op foto), een diagonaal aanvaller. Hij speelde recentelijk nog met IBB Polonia London tegen Draisma Dynamo in de CEV Cup, morgenavond treft hij de Apeldoornse ploeg weer.

Voor VoCASA breekt er een belangrijke periode aan in de Eredivisie. De ploeg uit Nijmegen staat momenteel op de achtste plek in de Eredivisie. Die plek zou aan het eind van de reguliere competitie betekenen dat ze in de degradatiepoule terecht komen. De ploeg heeft nu 8 punten na 13 duels, nummer zes SV Land Taurus staat heeft 13 punten. Alles is dus nog mogelijk

De Nijmeegse ploeg heeft ambitie en hoopt nog te klimmen op de ranglijst en de degradatiestrijd te ontlopen. Die ambitie heeft de club onderstreept met het aantrekken van een nieuwe speler. De Engelse international Robert Poole is aan de VoCASA-selectie toegevoegd. Al het papierwerk werd zo snel mogelijk geregeld en de 2,01 meter lange Brit is speelgerechtigd.

Hij zal in de thuiswedstrijd tegen Draisma Dynamo zijn Eredivisiedebuut maken. Voor Poole geen onbekend team, in december en januari kwam hij met zijn vorige club, IBB Polonia London, nog in actie tegen de koploper van de Eredivisie. 

De Brit zal erg gretig zijn om nu wel te winnen van de Apeldoornse ploeg, want in de CEV Cup werd hij door Dynamo uitgeschakeld met twee nederlagen.

Programma Eredivisie heren:    

Zaterdag:
VoCASA - Draisma Dynamo
Sliedrecht Sport - Advisie/SSS
SV Land Taurus - RECO ZVH
Active Living Orion - Zaanstad

Zondag:
SAMEN.Lycurgus - Talentteam Papendal/Arnhem

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×