In deze editie hebben we een kampioen in ons midden, wordt er weer flink gestreden in het zand en staat er een spannende finale gepland! Lees snel verder!

Kampioenen!
Laura Dijkema werd met haar club VC Loko kampioen van Rusland. In de onderstaande video neemt ze ons mee in de verschillende fases van het vieren van dit kampioenschap!

Let the battle begin
Aangezien de bekerfinale van de mannen op Tweede Paasdag niet door kon gaan, kunnen we dit weekend genieten van deze spannende strijd! Draisma Dynamo zal het zondag opnemen tegen Amysoft Lycurgus. De twee teams staan voor het derde jaar op rij tegenover elkaar! Kijk jij live mee?

Gym time
Robin de Kruijf en haar teamgenoten hadden wel een hele bijzonder gym session afgelopen week. Wie van jullie staat ook wel eens zo in de sportschool?

Opgepast!
De eerste finale wedstrijd tussen Apollo 8 en Sliedrecht vond vorig weekend plaats. De dames van Sliedrecht wisten de eerste wedstrijd te winnen en onze eigen Kirsten Knip had wel een hele mooie redding. Al moest ze wel goed oppassen!

Beach time!
Een aantal BTN-teams zijn afgelopen week naar Mexico afgereisd voor drie beachtoernooien die in Cancún plaatsvinden. Vandaag zullen de eerste Nederlandse duo’s in actie komen. Het toernooi wordt live uitgezonden via het YouTube-kanaal van de FIVB. Voor meer informatie klik hier.

Naast dat onze BTN-teams weer volop aan het beachen zijn, kan jij binnenkort ook weer beachvolleyballen. De Nevobo organiseert namelijk twee pilot beachvolleybaltoernooien. Meer informatie vind je hier.

Famous TikTokker
Maret Grothues is druk bezig met het oefenen van TikTok dansjes. Zullen we haar binnenkort op TikTok zien shinen?

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Live

Zondag 16.00 uur livestream: Polen - Pre Jeugd Oranje

Beslissende wedstrijd EK-kwalificatietoernooi meisjes onder 16 jaar

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×