Het is weer zover, er staat een nieuwe Volleybytes klaar! Deze week lees je alles over een Nederlandse battle, een belangrijke datum en een voltreffer bij Sliedrecht Sport.

Leuk teamuitje!
De speelsters van MC1 van volleybalvereniging BSVO waren vorige week ballenmeisjes bij de wedstrijd tussen TTPA en Simplex SSS. Dat ziet er gezellig uit meiden!

Let's go!
Thijs ter Horst is totally ready voor dit seizoen in Italië. Morgen speelt hij tegen PowerVolley Milano, de ploeg van bondscoach Roberto Piazza. Wie gaat er volgens jullie winnen?

Beachvolleybal in november!
We waren graag meegegaan in de koffer van Katja Stam & Raïsa Schoon... ☀ Op dit moment spelen zij in Brazilië het allerlaatste 4-ster toernooi! Zet snel je TV aan, want om 16.00u komen ze weer in actie. Kijk hier live mee!

Pak je agenda er maar bij!
Volgend jaar is het WK Volleybal Vrouwen in Nederland! Op vrijdag 26 november vindt de loting plaats, dan weten we tegen wie de Volleybaldames het in de poulefase zullen opnemen!

Niks missen over de ticketverkoop van het WK? Meld je dan snel aan voor de voorinschrijving!

Van je teamgenoten moet je het hebben...
Op het eerste gezicht ziet dit eruit als een leuke oefening! Voor Jesper van Muijden, middenspeler van Sliedrecht Sport, was dat echter niet helemaal het geval... Swipe snel naar het derde filmpje om de harde klap te zien! 😂

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×