Het is weer bijna weekend! Dat betekent dat we de week afsluiten met een gloednieuwe Volleybytes! Deze week beachen we in de woestijn en steunen we onze clubs met een sweater!

Jarige job zorgt voor leuke felicitaties
Robin de Kruijf is deze week 29 jaar geworden! Dit betekent natuurlijk leuke felicitaties van haar teamgenoten van de Volleybaldames, bekijk ze hieronder!

En daar doen we natuurlijk een dansje bij!
Bij een verjaardag hoort natuurlijk een dansje! Robin staat bekend om haar grappige acties binnen en buiten het veld. Samen met haar clubgenoten van Imoco Volley maakt ze er graag elke dag een feestje van.

Steun je cluppie!
Maret roept op om, ook in deze tijd, je cluppie te steunen! Je kan deze toffe sweater kopen, de volledige opbrengst gaat naar jouw eigen/favoriete vereniging!

Zitvolleybalcoach daagt je uit!
Hong Zhao, coach van de paravolleydames, heeft een ingewikkelde challenge voor jullie! Het is echt niet zo makkelijk als het lijkt, probeer het maar eens uit!

Upgrade van twee naar drie!
Kun je je de challenge van vorige week nog herinneren? Nou, deze groep vond dat veel te makkelijk en besloot het met z’n drieën te proberen. Mocht dit nog niet indrukwekkend genoeg zijn: ze deden het ook nog eens met een extra bal! Check it out!

Beachen in de woestijn
Missen jullie heb volleyballen ook zo? Philip Burrow nam zijn drie vrienden mee naar de woestijn, en besloot een veld op te zetten, midden op een duin! De spectaculaire beelden staan hieronder!

#Smashback
Ook deze week is een nieuwe editie van #Smashback! Zaterdag 9 mei kijken we samen met Thijs ter Horst en Dirk Sparidans terug naar de wedstrijd tegen Brazilië op het WK in 2018! Zet hieronder de herinnering aan, en tune morgen in om 20:00 uur!

Volleyballen op 1,5 meter afstand
Om mee af sluiten: hoe het er uit zal zien als we onze ballen moet schoonmaken tussen de rally's door! Deze is wel gewoon voor de fun hoor!

Heb jij zelf nog een leuke video? Deel hem met ons via Facebook, Instagram of Twitter!

Foto: Ronald Hoogendoorn

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn