We're back! Het is even geleden, maar vanaf nu verschijnt er elke vrijdag weer een nieuwe Volleybytes! Deze week: twee gave aftermovies, inspiratie voor buiten en een positieswitch voor Thijs ter Horst.

Nooit meer koud
De winter is begonnen... Gelukkig heeft Active Living Orion sinds kort mooie merchandise. Ze verkopen warme mutsen, maar ook handige ijskrabbers. En extra leuk: bij aanschaf krijg je ook een link voor de livestream van de Europese wedstrijd van aankomende week!

New year, new account
Volgen maar! Sinds deze week heeft Beachvolleybal Team Nederland eigen kanalen op social media. Dit wil je niet missen! Volg ze snel want *geheimpje*: binnenkort komt er een gave winactie!

Instagram Facebook Twitter

Greetings from Doha!
Nog meer content vanuit Den Haag, of beter gezegd: vanuit Doha. Ruben Penninga maakte van zijn avonturen bij de King of the Court Finals in Qatar een gave video. Bekijk hem snel!

Creatieve oplossing!
Het team van Thijs ter Horst speelde afgelopen week in de Champions League, maar ging (vanwege corona) met een alternatieve opstelling het veld in. Thijs ter Horst stond te shinen op de middenpositie, dat doet 'ie goed!

Goed bezig!
Sinds afgelopen dinsdag mag de jeugd weer tot 20.00u buiten trainen. Sudosa-Desto maakte hier goed gebruik van door gelijk met de mini's aan de slag te gaan, mooi om te zien!

Meer inspiratie? Check dit artikel!

Aftermovie Alert
Afgelopen zondag won Booleans/VV Utrecht verrassend van Apollo 8. Het team uit Borne heeft, ondanks het verlies, wel een gave aftermovie van de wedstrijd gemaakt. Mooi gedaan!

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn