Voordat je met een frisse duik het weekend in gaat: kijk je mee naar een aantal highlights van afgelopen week? Iris Scholten neemt je mee op een trip down memory lane en wist je dat jij en je beachpartner een wildcard voor King of the Court kunnen veroveren? Lees verder om erachter te komen hoe je daar kans op maakt!

TikTok: welk type ben jij?
We helpen je graag om je TikTok verslaving een beetje in de hand te houden, daarom hebben we in dit artikel de vijf leukste volleybalfilmpjes voor je verzameld. Op nummer 1 staat een video waarin je jezelf en je teamgenoten ongetwijfeld herkent. Dus...welk type ben jij?

Kings and queens of the beach
Beeld het je even in: jij en beachpartner op het center court van King of the Court op het Jaarbeursplein in Utrecht. Jullie tegenstanders? Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen. Dat lijkt misschien een ver-van-je-bed-show, maar kan zomaar werkelijkheid worden als je meedoet aan het NK King of the Court in Scheveningen. De hoofdprijs is namelijk een ticket voor King of the Court in Utrecht!

De archieven in met Iris
Iris Scholten, speelster bij het Duitse NawaRo Straubing, is de archieven ingedoken. Aan de hand van een aantal oude foto's en -filmpjes krijg je een mooi inkijkje in haar volleyballeven. Conclusie: eigenlijk is er weinig veranderd door de jaren heen...

Gouden tijden herbeleven
Atlanta 1996. Waarschijnlijk zeggen die twee woorden je genoeg. In een speciale uitzending besteedde de NOS veel aandacht aan de Mooiste Wedstrijd Ooit: de Olympische finale tussen Nederland en Italië. Tip: Mocht je dit weekend op zoek zijn naar een manier om de hitte te ontvluchten dan kun je de aflevering nog terugkijken.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×