Het is weer vrijdag en dat betekent dat we terugblikken op een mooie social-week! Veel speelsters van de Volleybaldames probeerden een nieuwe hobby uit en volleyballend Nederland ging weer massaal naar de beachvelden. Enjoy!

Beelden om weer in de stemming te komen!

We hebben een tijd niet gesport, maar de beachvelden gaan op plekken weer open! Bekijk bijvoorbeeld onderstaande video van WHV Beach. Deze mooie beelden zijn gaaf om te zien, en krijgen je vast weer helemaal in de mood om weer te gaan beginnen!

En beachen doen we in allerlei manieren

Heb je na het vorige filmpje alweer zin om een balletje te slaan? Wie weet vind je het dan ook wel leuk om wat anders te proberen! Volleybalvereniging Avior uit Deventer daagt je uit om eens te komen zitvolleyballen, ga jij de uitdaging aan? Probeert het ook eens bij je eigen vereniging!

Jong geleerd, jong gedaan!

Mocht je na bovenstaande video's nog twijfelen, bekijk dan het filmpje van de 4 (!) jaar oude Emils en zijn mooie techniek!

Marrit en Britt proberen nieuwe sport

Marrit Jasper en Britt Bongaerts, speelsters van de Volleybaldames, probeerden eens wat anders uit deze week! Samen gingen ze golfen, bekijk hieronder de beelden. Tijd om van sport te wisselen? Oordeel zelf maar...

De muzikale skills van Celeste!

En als hoogtepunt deze week: het komische duo Celeste & Robin! Wat gebeurt er als je hen een avond (op 1.5 meter natuurlijk) samen brengt? Een mini piano-concert van Celeste! Check het hieronder!

#Smashback

Deze week is de een-na-laatste #smashback! Mis hem daarom ook niet! Cintha Boersma, Elles Leferink en Jan Stekelenburg kijken terug naar de finale van het Europees Kampioenschap 1995! Een echte klassieker dus! Zaterdag om 20:00 in de link hieronder:

Heb jij zelf nog een leuke video? Deel hem met ons via Facebook, Instagram of Twitter!

Foto: Ronald Hoogendoorn

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×