De week is weer voorbij gevlogen! Vandaag lees je in Volleybytes alles over spanning in de beker, een nieuw welkom en een terugblik met de Volleybaldames.

Countdown...
Kunnen jullie ook niet wachten tot het WK Volleybal begint? In Oldebroek zijn de voorbereidingen in ieder geval al in volle gang! Oldebroek is één van de official team hosts tijdens het toernooi en verwelkomt de volleybalsters uit Thailand. Lees er alles over via het artikel hieronder! ⬇

Let's go!
De competitie mag weer van start! De dames van De Morriaan Symmachia zijn er hélemaal klaar voor, succes alvast!

Schrijf je snel in!
Nog meer competitie-nieuws: het eerst jeugd-beachvolleybaltoernooi komt eraan! Een speciale editie dit keer, er wordt 4 tegen 4 gespeeld. Meld jezelf hier aan!

Follow tip
Stefan Boermans lanceerde deze week een nieuw mini-serie op Instagram! In 12 afleveringen vertelt hij jullie over beachvolleybal, zijn leven en tips & tricks! De eerste twee afleveringen staan intussen online, wij zijn benieuwd naar het vervolg!

Terugblikken met de Volleybaldames
Ze worden nu zelf als idool gezien, maar tegen wie keken zij vroeger op? Elles Dambrink, Maret Grothues, Kirsten Knip en Juliët Lohuis vertelden in een nieuwe video wie hun idolen waren. Leuk om te horen!

Een beetje spanning, altijd leuk
Deze week stonden de achtste finales van de Nationale Beker op de planning, dat zorgde weer voor de nodige spanning! Zo sleepten zowel Djopzz Regio Zwolle Volleybal DS1 en SV Dynamo Apeldoorn HS2 de overwinning binnen na mooie vijfsetters. Check alle resultaten hier!

Welcome back!
Een oude bekende keert terug in Den Haag! Vanaf 1 mei zal Saskia van Hintum de nieuwe talentcoach dames van Beach Team Nederland worden. Veel succes alvast, Saskia!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn