Vanmiddag staat de eerste kwartfinale van de Nationale Beker Heren op het programma in Amersfoort, waar QoppoConsult/AVV Keistad het opneemt tegen landskampioen Draisma Dynamo. De andere drie tickets voor de halve finale worden op woensdag 8 en donderdag 9 februari vergeven.

In het Amersfoortse Sportcomplek Amerena staat Topdivisionist QoppoConsult/AVV Keistad vanmiddag tegenover regerend landskampioen Draisma Dynamo. Het eerste herenteam van AVV Keistad staat momenteel eerste in Topdivisie A. Wat kan de ploeg laten zien in het duel tegen Dynamo, de huidige nummer twee in de Eredivisie?

Op woensdag worden in Gelderland twee kwartfinales tussen Eredivisionisten gespeeld. In Doetinchem treedt Active Living Orion voor de tweede keer binnen vijf dagen aan tegen Simplex SSS. Gisteren werd de wedstrijd in de reguliere competitie met 3-0 beslist in het voordeel van Active Living Orion. In het eerste duel in november kwam Simplex SSS na drie sets als winnaar uit de strijd. In Nijmegen strijden Sliedrecht Sport en VoCASA, de nummers 6 en 7 van de ranglijst, voor een plek in de halve finale. In de reguliere competitie bleken de twee teams aan elkaar gewaagd: beide duels moesten in vijf sets beslist worden. Sliedrecht kwam beide keren als winnaar uit de strijd; is drie keer scheepsrecht voor VoCASA?

De laatste kwartfinale wordt donderdagavond gespeeld. In Sporthal de Basis neemt het tweede herenteam van Sliedrecht Sport, dat momenteel tweede staat in Topdivisie B, het op tegen Supercup-winnaar Samen Lycurgus.

Programma

Datum

Tijd

Teams

Zondag 5 februari

16.00 u

QoppoConsult/AVV Keistad - Draisma Dynamo

Woensdag 8 februari

20.00 u

Active Living Orion - Simplex SSS

Woensdag 8 februari

20.00 u

VoCASA - Sliedrecht Sport H1

Donderdag 9 februari

20.00 u

Sliedrecht Sport H2 - Samen Lycurgus

Livestreams
De wedstrijd tussen Keistad en Dynamo is live te volgen op YouTube. De andere drie wedstrijden worden uitgezonden op Eyecons, via het deze pagina kom je bij de streams uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn