Maar liefst elf wedstrijden staan er op het programma in de Eredivisie deze zaterdag en zondag. Morgen vijf mannen- en vijf vrouwenwedstrijden, zondag nog een mooi toetje in Meijel tussen Peelpush en Djopzz Regio Zwolle Volleybal. Hoe zullen de ranglijsten er na dit weekend uitzien?

Vrouwen
Er wordt op alle fronten gevochten dit weekend in de Eredivisie Dames. Koploper Sliedrecht Sport gaat op bezoek bij de nummer 5 van de ranglijst Laudame Financials VCN, nummer 3 Djopzz Regio Zwolle Volleybal neemt het op tegen Peelpush dat achtste staat. Zwolle won al vijf keer op rij, komt er een zesde?

De strijd tussen de nieuwkomers Booleans/VV Utrecht, Voltena en Draisma Dynamo is ook zeer interessant. De vrouwen uit Utrecht staan momenteel het hoogste (7e), zij gaan zaterdag op bezoek bij Dynamo dat op de tiende plaats staat. Voltena zal helaas niet in actie komen, hun wedstrijd tegen Apollo 8 is uitgesteld na een coronabesmetting.

Programma

Programma SP10 VR FB nieuw

Stand

Schermafbeelding 2021 11 26 om 12 34 02

Mannen
Bij de mannen gaat de kersverse nummer 4 Taurus (na winst van gisteren op Numidia TopVolleybal Limburg) het opnemen tegen Amysoft Lycurgus. De Groningers zijn in voorbereiding op het Europese treffen van aanstaande woensdag in de CEV Cup tegen Tours. Ze zullen er een mooie generale repetitie van willen maken. Ook Active Living Orion speelt komende week Europees, de koploper treedt donderdag thuis aan tegen het Zwitserse Jona. Zaterdag is nummer 5 VoCASA de tegenstander, blijft Orion ook in zijn negende duel ongeslagen?

Draisma Dynamo hoopt in het spoor te blijven van de Doetinchemmers, zij zullen op bezoek bij RECO ZVH geen moeite willen verspillen. Wellicht wordt de meeste strijd wel verwacht bij Simplex SSS tegen Sliedrecht Sport, de ploegen staan respectievelijk zevende en zesde met maar 1 punt verschil. Beide teams wonnen afgelopen woensdag, wie wint er morgen?

Programma

Heren 5 wedstrijden L

Stand

Schermafbeelding 2021 11 26 om 12 34 24

Livestreams
Alle wedstrijden van dit weekend zijn via de livestreams te volgen. Via het programma van de vrouwen en de mannen kom je bij de streams uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×