De reguliere competitie nadert zijn einde. Alle herenteams hebben nog twee of drie wedstrijden op het programma staan voordat ze verder spelen in de A- en B-poule. Welk team weet de meeste punten achter zijn naam te schrijven en heeft straks de beste uitgangspositie voor de tweede helft van de competitie? Bekijk hieronder het programma van de doordeweekse speelronde!

Na de reguliere competitie plaatsen de beste zes teams zich voor de A-poule. Welke teams dit zijn, staat al vast. De onderste helft van de ranglijst kan de top-6 niet meer bereiken (bekijk hier de stand) en speelt straks verder in de B-poule. De eindstand van de reguliere competitie is van belang voor het vervolg van de competitie: het team dat bovenaan eindigt neemt 5 punten mee, de nummer 2 neemt 4 punten mee etc. In het eerste doordeweekse duel zal Simplex SSS er alles aan doen om de koppositie te herpakken. De ploeg staat één punt onder Numidia VC Limax, maar speelde ook een wedstrijd minder. In De Meerwaarde is Sliedrecht Sport de tegenstander.

Op woensdagavond worden vijf duels gespeeld. Bijna alle uitploegen zijn dan favoriet: Koploper Numidia VC Limax staat in Capelle aan den IJssel tegenover hekkensluiter VCN, Samen Lycurgus reist naar Zevenhuizen voor het duel tegen RECO ZVH, Active Living Orion speelt tegen het eerste herenteam van Taurus en VoCASA gaat de strijd aan met Talentteam Papendal. De enige thuisspelende ploeg die woensdagavond favoriet is, is Draisma Dynamo. De nummer drie van de ranglijst speelt tegen de mannen van Prima Donna Kaas Huizen, die vijf plekken lager staan.

Programma

230131 programma heren

Livestreams
Wil je de wedstrijden live volgen? Ga dan naar het programma van de heren: als je op de wedstrijd klikt, kom je automatisch bij de livestream uit. Deze start kort voor de wedstrijd.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn