Active Living Orion - SAMEN.Lycurgus: eerste reprise van veelbesproken play-off finale

Active Living Orion - SAMEN.Lycurgus: eerste reprise van veelbesproken play-off finale

Dit weekend staan er zes wedstrijden op het programma in de Eredivisie Heren. Het meest aansprekende duel wordt gespeeld in Doetinchem, waar regerend landskampioen Active Living Orion het opneemt tegen koploper SAMEN.Lycurgus. Draisma Dynamo en Talentteam Papendal spelen beide dit weekend twee duels, op zaterdag en op zondag. Bekijk hieronder het volledige programma.

Orion-Lycurgus: eerste reprise van veelbesproken play-off finale

Het is de eerste keer sinds de veelbesproken play-off finale van vorig seizoen dat Active Living Orion en SAMEN.Lycurgus elkaar weer treffen. Orion werkte destijds in het Groningse MartiniPlaza in de beslissende finalewedstrijd maar liefst vijf ‘championship points’ van Lycurgus weg en boog zo een 0-2 achterstand om in een 3-2 overwinning. Beide teams zullen zaterdag in Doetinchem tot op het bot gemotiveerd het veld instappen.

Orion Dynamo Hans Van Dijk

Pim Kamps van Active Living Orion (foto: Hans van Dijk)

Dubbel programma voor runner-up Draisma Dynamo

Draisma Dynamo komt dit weekend twee keer in actie en speelt tegen Taurus en Talentteam Papendal. Indien Dynamo beide duels weet te winnen, dan voert het zondagavond de ranglijst van de Eredivisie aan, al heeft het dan een wedstrijd meer gespeeld dan zijn naaste concurrenten SAMEN.Lycurgus, Sliedrecht Sport en Active Living Orion.

Zaanstad thuis op zoek naar punten tegen RECO ZVH

In Koog aan de Zaan ontvangt nummer tien Zaanstad zondag nummer zeven RECO ZVH. Er is de Zaankanters veel aan gelegen om dit duel te winnen, zeker na het onverwachte verlies in de beker tegen tweededivisionist vcLimac. Trainer-coach Sandor Rieuwers van Zaanstad blikt vooruit: “We zitten natuurlijk een beetje in de hoek waar de klappen vallen. Echter één winstpartij kan weer een heel ander perspectief geven. We gaan er voor zondag tegen Zevenhuizen met steun van ons eigen publiek in De Koog.”

Het programma voor dit weekend:

Datum Tijd Team thuis Team uit
30-11-2019 19:30 Sliedrecht Sport Talentteam Papendal
30-11-2019 20:00 VoCASA Advisie-SSS
30-11-2019 20:00 Taurus Draisma Dynamo
30-11-2019 20:30 Active Living Orion SAMEN.Lycurgus
01-12-2019 15:00 Draisma Dynamo Talentteam Papendal
01-12-2019 16:00 Zaanstad RECO ZVH
Foto: Hans van Dijk

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×