Zaterdagmiddag kan Amysoft Lycurgus de tweede ploeg worden die zich plaatst voor de kampioenspoule, nadat Draisma Dynamo dat woensdagavond al deed. Een punt in sporthal De Basis is voldoende daarvoor. Ook Active Living Orion kan een grote stap zetten naar plaatsing, zij gaan op bezoek bij Taurus dat ook nog in de strijd is om de top-4 te bereiken.

13.30 uur: ComputerPlan VCN – Talentteam Papendal
Na twee winstpartijen heeft promovendus ComputerPlan VCN de laatste drie wedstrijden verloren. Als de nummer 8 van de ranglijst krijgen ze bezoek van de nummer 9, dit belooft een mooie wedstrijd te worden. De talenten van Papendal konden vorige week net niet winnen van Sliedrecht Sport, wat is er mogelijk in Capelle aan den IJssel?

16.00 uur: Sliedrecht Sport – Amysoft Lycurgus
Voor de laatste winst van Sliedrecht op Lycurgus moeten we terug naar 2018 toen vroeg in het seizoen de Groningers werden geklopt bij hun bezoek aan Sliedrecht Sport. In het vorige seizoen troffen de beide teams elkaar drie keer, de laatste twee ontmoetingen in sporthal De Basis gingen met 3-1 en 3-2 naar de ploeg van Arjan Taaij.

Als Amysoft Lycurgus deze editie wint, dan zijn zij verzekerd van deelname aan de kampioenspoule. Voor beide teams was hun laatste wedstrijd uit tegen Active Living Orion, voor Lycurgus leverde dat een 3-2 winst op, Sliedrecht ging afgelopen woensdag met 3-0 onderuit.

16.00 uur: Taurus – Active Living Orion
De mannen van Erik Gras leden woensdagavond een 3-0 nederlaag op bezoek bij Bielderman Koetsier/SSS, iets wat onverwacht was na een sterke pot tegen koploper Dynamo en winst op ComputerPlan VCN. In de eigen Kruisboog komt nu de nummer 3 op bezoek, terwijl Taurus zelf vijfde staat. Zullen zij zich kunnen revancheren en weer een sterke partij op de mat leggen tegen een topclub? Op donderdag maakte Active Living Orion bekend dat coach Joris Marcelis volgend seizoen afscheid neemt, zijn vervanger is ex-international Dirk Sparidans.

16.00 uur: VoCASA – RECO ZVH
De Nijmegenaren van VoCASA zijn ook nog in de race voor een plek in de kampioenspoule, ze staan zesde en hebben maar een punt achterstand op de nummer 4 Sliedrecht Sport. RECO ZVH is de nummer laatst van de competitie, zij wonnen tot nu toe alleen van Taurus. In het vorige seizoen won de formatie uit Zevenhuizen beide ontmoetingen nog van VoCASA, wat gebeurt er deze zaterdag?

20.00 uur: Draisma Dynamo – Bielderman Koetsier/SSS
De koploper komt als laatste in actie, het team van Redbad Strikwerda treft een ploeg in vorm. Bielderman Koetsier/SSS heeft de schroom van zich afgeworpen en won de laatste vijf sets die zij speelden. Kan The Green Army Draisma Dynamo in de eigen sporthal in Apeldoorn verrassen? Dynamo is nog ongeslagen en zal met het oog op de kampioenspoule die status willen behouden.

Livestreams
Alle wedstrijden zijn weer via livestream te volgen op volleybal.nl. Klik op de homepage bovenin het match center direct op de wedstrijd van jouw favoriet, of klik in dit artikel op de wedstrijdtitel en kom direct bij de livestream uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×