Nadat alle wedstrijden in de Volleyball Nations League en alle EK-wedstrijden van de TeamNL Lange Mannen al te zien waren op Ziggo Sport zullen ook de aanstaande wedstrijden op het olympisch kwalificatietoernooi in het Chinese Xi'an live te bewonderen zijn op de sportzender.

Volleybalzomer op Ziggo Sport

Nadat eerder alle VNL-, EK- en OKT-wedstrijden (dames) van de Nederlandse zaalteams en het EK Beach te zien waren op Ziggo Sport, is de sportzender ook tijdens het aankomende olympisch kwalificatietoernooi voor de TeamNL Lange Mannen het kanaal waarop je moet afstemmen.

Het leeuwendeel van de wedstrijden zal worden uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14 of op Ziggo TV kanaal 13. Dat betekent dat de OKT-wedstrijden van de TeamNL Lange Mannen in bijna 4 miljoen Ziggo-huishoudens kunnen worden bekeken.

OKT

Het olympisch kwalificatietoernooi voor de TeamNL Lange Mannen vindt plaats van 30 september t/m 8 oktober in het Chinese Xi'an. In negen dagen spelen de heren liefst zeven wedstrijden. Voor de nummers een en twee uit de poule ligt een ticket klaar voor Parijs 2024.

Lees hier meer over de tegenstanders die de TeamNL Lange Mannen treffen.

Wanneer moet ik klaar zitten?

In onderstaand schema lees je wanneer je de heren in actie kunt zien.

DatumStart wedstrijdWedstrijdKanaal

Zaterdag 30/09

07.00uNederland - Canada

Ziggo Sport TV (Kanaal 13) & Ziggo Sport Voetbal

Zondag 1/1007.00u

Nederland - Mexico

Ziggo Sport TV (Kanaal 13) & Ziggo Sport Voetbal
Dinsdag 3/1007.00uNederland - BelgiëKanaal 14 en Select

Woensdag 4/10

04.00uNederland - BulgarijeKanaal 14 en Select
Vrijdag 6/1013.30uNederland - ChinaKanaal 14 en Select
Zaterdag 7/1010.00uNederland - Polen

Ziggo Sport Docu

Zondag 8/1007.00u

Nederland - Argentinië

Kanaal 14 en Select

Selectie

De selectie van bondscoach Roberto Piazza kent een wijziging ten opzichte van de EK-selectie. Op de middenpositie maakt rookie Siebe Korenblek plaats voor Luuc van der Ent.

Laatstgenoemde maakte eerder deze zomer al deel uit van de selectie van Piazza. Korenblek en Van der Ent zijn aankomend seizoen ploeggenoten bij SWD powervolleys Düren.

Lees hier meer over de selectie van bondscoach Roberto Piazza.

Foto: FotoHoogendoorn.nl | Ronald Hoogendoorn

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn