FAST trapt kampioenspoule af in carnavalssfeer

FAST trapt kampioenspoule af in carnavalssfeer

Het is zo ver! De reguliere competitie zit er op, de bekerfinale is gespeeld, nu gaat de beslissende fase om de titel starten: de kampioenspoule. Die wordt vrijdagavond afgetrapt in Gennep met de strijd tussen FAST en Eurosped. De FAST-supporters zullen al in carnavalssferen verkeren.

Voor de wedstrijd tussen FAST en Eurosped was het even zoeken voor een geschikte datum. Zaterdag of zondag spelen tijdens het carnavalsweekend, dat zagen ze in Gennep niet zitten. FAST wilde liever helemaal niet spelen in de carnavalsweek, maar de wedstrijden van de kampioenspoule moesten gepland worden.

Nu wordt er aan de vooravond van het carnavalsfeest gespeeld. Grote kans dat sporthal Pica Mare vanavond dus in carnavalssferen zal verkeren, want er zullen veel supporters al in feestelijke outfits aanwezig zijn om na de wedstrijd het carnaval te starten.

In de reguliere competitie wist Eurosped in eigen huis met 3-0 te winnen van FAST en de wedstrijd bij FAST werd een mooie kraker. Het werd toen 2-3, dat was maar een paar weken geleden. In Gennep kan het dus weer spannend worden.

Uitgangspositie

De regerend landskampioen en kersvers winnaar van de beker, Sliedrecht Sport, heeft de beste uitgangspositie in de kampioenspoule. Ze eindigden als eerste in de reguliere competitie en starten met 5 punten. Eurosped werd tweede en heeft 4 punten.

Vanaf vandaag tot en met 12 april wordt er met zes teams gestreden in de kampioenspoule. Twee ploegen plaatsen zich voor de play-off finale.

Programma 1e speelronde kampioenspoule dames:

Vrijdag:
FAST - Eurosped

Zaterdag:
VC Sneek - Apollo 8

Zondag:
Regio Zwolle Volleybal - Sliedrecht Sport

Foto: Jurgen Peters

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×