Twee inhaalwedstrijden staan er op het programma woensdagavond, de nummer 2 van de ranglijst Sliedrecht Sport ontvangt Lammerink Installatiegroep/Set-Up’65 en Team Eurosped gaat op bezoek bij de huidige nummer 4 Laudame Financials VCN. In de laatste wedstrijd kan Eurosped bij winst het gat tot VCN dichten en zich mengen in de strijd om de kampioenspoule, bij verlies lijkt die uit zicht. Een avond met mogelijk grote gevolgen.

20.00 uur Laudame Financials VCN – Eurosped
Naast de strijd die voor positionering op de ranglijst uitgevochten moet worden, is dit ook de eerste keer dat beide teams elkaar treffen na de enorme verrassing in het bekertoernooi van vorig seizoen. Laudame Financials VCN won in de kwartfinale met 3-0 thuis van Eurosped, een sensatie dat een Topdivisionist een eredivisieteam klopte. Woensdagavond is het 424 dagen geleden dat die wedstrijd werd gespeeld.

VCN is nu de nummer 4 van de ranglijst, met 8 punten uit 4 wedstrijden. Team Eurosped staat 7e met 6 punten. Als de thuisploeg weet te winnen, slaan zij een gat met de concurrentie om een plek in de kampioenspoule. VC Sneek heeft met een wedstrijd meer gespeeld een punt minder en Eurosped dus twee. Mocht de ploeg van Diane Rademaker deze uitwedstrijd winnen, dan kunnen ze met nog twee wedstrijden te spelen aanhaken.

20.00 uur Sliedrecht Sport - Lammerink Installatiegroep/Set-Up’65
Het is voor Sliedrecht Sport alweer zeventien dagen geleden dat zij competitief binnen de lijnen van het volleybalveld stonden. Op 21 januari was de met 3-1 gewonnen uitwedstrijd tegen FAST de laatste keer dat ze in actie kwamen. Op 6 februari ging het treffen met tegenstander Lammerink Installatiegroep/Set-Up’65 niet door, de verwachte hevige sneeuwval zorgde voor een code oranje.

Sliedrecht Sport kan zich, als zij winnen in drie of vier sets, bij Apollo 8 scharen dat zich afgelopen zaterdag al plaatste voor de kampioenspoule. Voor Set-Up is het de voorlaatste wedstrijd van dit reguliere seizoen, zij staan op de negende en laatste plaats (vanwege het niet meespelen van Peelpush). De ploeg van coach Brahim Abchir is nog op zoek naar de eerste winst van het seizoen.

Livestreams
Beide wedstrijden zijn weer via livestream te volgen op volleybal.nl. Klik op de homepage bovenin het match center op de wedstrijd van jouw favoriet, of klik in dit artikel op de wedstrijdtitel en kom direct bij de livestream uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×