Bij de dames stond deze week speelronde vier op het programma. Hieronder bekijk je de samenvattingen van de teams van onze landgenoten.

In poule A won Sarah van Aalen deze week ook de tweede wedstrijd tegen Jedinstvo Stara Pazova. Nadat in Servië geen set werd afgestaan. Wist Jedinstvo Stara Pazova in Istanboel een set te pakken.

In de andere groepswedstrijd gaat Nika Daalderop met haar Vero Volley ongeslagen de feestdagen in. Tegen Volley Mulhouse Alsace werd de vierde overwinning van dit Champions Leagueseizoen behaald.

Ben je benieuwd hoe Nika haar leven in Italië bevalt? Lees dan dit artikel!

Ook vier uit vier voor het Carraro Imoco Conegliano van Robin de Kruijf. In poule D versloegen ze in eigen huis het Allianz MTV Stuttgart van: Jolien Knollema, Eline Timmerman, Britt Bongaerts en Vera Mulder. Eerder won Conegliano in Stuttgart met 1-3. Dit keer werd geen set afgestaan.

In dezelfde poule ging het Asterix Avo Beveren van Iris Vos en Laura Overwater op bezoek in Polen. PGE Rysice Rzeszów wist hun hoofd koel te houden en winnen met 3-0 van Asterix Avo Beveren.

Anneclaire Ter Brugge wist met CS Volei Alba Blaj de tweede groepswinst in poule E binnen te halen. Op bezoek bij regerend Frans landkampioen Volero Le Cannet werd in straight sets gewonnen.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn