Het is eindelijk zover! Je kunt je vanaf nu samen met je beachvolleybalpartner inschrijven voor één van onze beachcompetities en -toernooien. Op zondag 5 mei wordt het eerste team gekroond tot Queen en King of the Court in Hilversum. Zowel de Nationale Beach Competitie (NBC) als het Junior Beach Circuit (JBC) gaan in het weekend van 11 mei van start. In het weekend van 15 en 16 juni gaat het Summer BeachLife Circuit los! Zien wij jou binnenkort in actie op de beachvelden?

Schrijf je in met je Mijn Volleybal-account
Om je te kunnen inschrijven voor onze beachvolleybalcompetities en -toernooien heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt voor alle deelnemers, dus ook voor je beachpartner. Let op: wil je meedoen aan de NBC? Dan heb je naast een Mijn Volleybal-account ook een lidmaatschap nodig om je in te schrijven. Als je nog geen lid bent, dan kun je je hier aanmelden. Klik op de button hieronder om een gratis Mijn Volleybal-account aan te maken.

Inschrijven Nationale Beach Competitie
Op zaterdag 11 mei start het NBC met de Topdivisie t/m derde divisie in Zandvoort. De Eredivisie start in Apeldoorn. Lijkt het jou leuk om op hoog niveau deel te nemen aan een beachvolleybalcompetitie? Dan is deze competitie wat voor jou. Iedereen kan deelnemen op derde divisieniveau, maar om mee te kunnen doen aan de hogere divisies, moet je rankingpunten verzamelen. In onze FAQ vind je hier meer informatie over. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan snel in via onderstaande button.

Button: Schrijf je in voor de NBC
Link: Toernooifinder (volleybal.nl)

Meer weten over het Junior Beach Circuit? Bekijk dan onze FAQ.

Inschrijven Summer BeachLife Circuit
Doe mee aan het Summer BeachLife Circuit 2024!

Stichting Summer BeachLife en Nevobo slaan opnieuw de handen ineen voor een zomer vol beachvolleybalactie op de Nederlandse stranden! Dit jaar verloopt de inschrijving via het Summer BeachLife-platform.

Het circuit begint op zaterdag 15 juni in Huizen en zet vervolgens koers naar Ameland voor een weekend vol beachvolleybal, feest en meer op 29 en 30 juni. Met 12 weekenden vol toernooien is er volop kans om je beachvolleybalvaardigheden te verbeteren.

Het seizoen wordt in het weekend 31 augustus en 1 september gezamenlijk met het NK Beachvolleybal senioren afgesloten in Den Haag.

Zin in zon, zee, strand en beachvolleybal? Schrijf je dan snel in met je beachmaatje(s).

Meer weten over het Summer BeachLife Circuit? Bekijk dan onze FAQ.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn