Je kunt nu je kaarten kopen voor de CEV Beach Volleyball Continental Cup Final, het toernooi dat geldt als laatste kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen van Tokio. Van 23 tot en met 26 juni strijden de beste teams uit Europa in Den Haag op het strand van Scheveningen voor het allerlaatste ticket per sekse. Alleen de winnaar mag een team afvaardigen naar de Spelen.

Stadions
Er zal gespeeld worden in twee afzonderlijke stadions. In het coronaproof stadion ligt veld 1, in het The Hague Beach Stadium liggen veld 2 en 3. Het coronaproof stadion bestaat uit zo’n 70 skyboxen waarin je veilig kunt genieten van het topbeachvolleybal. Vanaf de eerste en tweede verdieping heb je vrij zicht op het veld en voelt het alsof je onderdeel bent van de actie op het veld!

Op woensdag en donderdag, als de achtste finales en de kwartfinales worden gespeeld, worden de wedstrijden in beide stadions gehouden. Op woensdag- en donderdagmiddag (de sessie tot 16.30 uur) kun je met jouw ticket beide stadions bezoeken, je hebt dan geen vaste plaats. Vanaf de avondsessies (17.00 uur) en op de vrijdag en zaterdag geldt dat je een vaste plaats hebt. Op vrijdag (halve finales) en zaterdag (finales) wordt er alleen gespeeld in het coronaproof stadion.

Nederland
De Nederlandse vrouwen spelen, zolang zij in het toernooi zitten, altijd tijdens de tweede sessie van de dag (17.00 uur tot en met 19.00 uur). Voor de Nederlandse mannen geldt dat zij altijd in de laatste sessie van de dag spelen (19.30 uur tot en met 21.30 uur). Mochten er golden matches gespeeld worden dan gebeurt dat in de avondsessie, ook voor de vrouwen.

Prijzen
De ticketprijzen variëren tussen de € 12,50 en € 27,50,- per persoon per sessie. Voor het coronaproof stadion koop je kaarten voor een skybox van 4 of 6 personen. De kosten voor een skybox zijn gebaseerd op de maximale capaciteit van de skybox. Je kunt met minder personen in je skybox verblijven, maar je betaalt het bedrag voor de gehele skybox.

In je skybox is het toegestaan om met mensen uit één huishouden te komen of met de mensen met wie jij binnen 1,5 meter mag komen. Er zijn kuchschermen aanwezig. Het concept heeft vorig jaar tijdens het King of the Court-toernooi in Utrecht bewezen dat het veilig is, er zijn geen besmettingen gemeld.

Het is ook mogelijk om Duo of VIP-tickets te kopen. Hieronder een overzicht:

  • · 4-persoonsskybox: gelegen op de 1e of 2e verdieping van het coronaproof stadion. Kuchschermen aanwezig indien nodig.
  • · 6-persoonsskybox: gelegen op de 1e verdieping van het coronaproof stadion. Kuchschermen aanwezig indien nodig.
  • · Side courts: een individueel ongeplaceerd ticket voor het The Hague Beach Stadium (veld 2 en 3). Alleen verkrijgbaar op woensdag en donderdag vanaf 17.00 uur.
  • · Duo-ticket: een geplaceerd ticket voor twee personen op de begane grond van het coronaproof stadion.
  • Combi ticket: een individueel en ongeplaceerd ticket voor het coronaproof stadion en veld 2 & 3. Dit ticket is alleen beschikbaar op woensdag en donderdag tot 16.30 uur.
  • VIP-ticket: een individueel en geplaceerd ticket voor het coronaproof stadion op de begane grond, inclusief eten & drinken.


Testen voor Toegang

De organisatie is zeer verheugd dat het lukt om in deze tijd dit evenement te kunnen organiseren, maar om het goed en veilig te kunnen doen zijn wel maatregelen nodig. Zo is het voor het OKT Beachvolleybal verplicht om je te laten testen. Dit zal wat extra tijd zal kosten, maar het is een kleine moeite om weer veilig een evenement te kunnen bezoeken.

Je krijgt toegang tot het evenement als je een negatief corona-testbewijs kunt laten zien, dit geldt voor alle bezoekers vanaf 12 jaar. Je moet uiteraard wel een kaartje hebben gekocht voor het evenement.

Zodra je je ticket(s) voor het OKT hebt gekocht, kun je via www.testenvoortoegang.nl een gratis testafspraak maken. Selecteer dat je je wil laten testen voor Publiek bij Sportwedstrijd. Er zijn testlocaties in en rond Den Haag, maar ook in de buurt van jouw woonplaats. De test mag bij aanvang van de sessie die jij bezoekt niet ouder zijn dan 40 uur.

Per 23 juni kunnen mensen die gevaccineerd zijn ook via de CoronaCheck-app toegang krijgen tot evenementen. Lees er meer over via de button hieronder.

Foto: Sportworx / Set Vexy

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×