Onderlinge strijd om koppositie Eredivisie in Vroomshoop

Onderlinge strijd om koppositie Eredivisie in Vroomshoop

Veel 'volleybalogen' zullen vanavond gericht zijn op de Oranje dames die in Apeldoorn strijden op het OKT. Maar er staat in de Eredivisie dames ook een kraker op het programma tijdens een doordeweekse speelronde. Eurosped en Sliedrecht Sport zijn gedeeld koploper en ze staan vanavond tegenover elkaar in Vroomshoop. Dat zal spektakel opleveren.

Het zijn de twee teams die er in de competitie tot nu toe duidelijk bovenuit steken, ze zijn al heel lang de nummer 1 en 2 van de ranglijst. Eurosped was een periode alleen koploper van de Eredivisie, mede dankzij de overwinning op bezoek bij regerend landskampioen Sliedrecht Sport. 

Maar afgelopen weekend liet de ploeg uit Vroomshoop een punt liggen op bezoek bij Peelpush, dat was een mindere start van 2020. Sliedrecht Sport liet geen steekje vallen en won zaterdag overtuigend met 3-0 van het Talentteam. Daardoor is de regerend kampioen officieel weer de koploper met een beter puntenratio. 

Kan Eurosped zich direct herpakken na de mindere wedstrijd in Meijel? Of is de topvorm van de eerste seizoenshelft onderbroken door de winterstop? Daar gaan we vanavond achter komen met de topwedstrijd in Het Punt in Vroomshoop. De winnaar van de kraker in de doordeweekse speelronde is meteen de nieuwe koploper. 

Programma Eredivisie dames:

Woensdag:
Eurosped - Sliedrecht Sport
Dros-Alterno - Peelpush
VC Sneek - Regio Zwolle Volleybal

Donderdag:
Apollo 8 - Springendal Set-Up '65 

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×