Ook dit weekend is er weer volop actie in de Eredivisie Volleybal. Zaterdag worden er in totaal zes wedstrijden gespeeld, zondag staan er vijf duels op het programma. Bekijk hieronder het volledige speelschema!

Mannen

Bij de mannen springt de wedstrijd tussen Amysoft Lycurgus en Sliedrecht Sport eruit, die zondagmiddag om 15.00 uur wordt gespeeld in het Groningse MartiniPlaza. Lycurgus won vorig seizoen in de reguliere competitie twee keer met 3-0 van Sliedrecht, maar leed in de kampioenspoule een pijnlijke 3-0 nederlaag, die het team van coach Arjan Taaij bijna een plek in de play-off finale kostte.

Taaij kan nog niet beschikken over een volledig fitte selectie, zo is te lezen in de voorbeschouwing op lycurgus.nl. Het Sliedrecht Sport van coach Paul van der Ven zal hongerig naar Groningen afreizen om het Lycurgus zo lastig mogelijk te maken.

Active Living Orion, de nummer twee van de ranglijst, neemt het thuis op tegen ComputerPlan VCN, terwijl VoCASA (nr. 3) thuis Simplex SSS ontvangt. Draisma Dynamo, dat een wedstrijd minder speelde, speelt zondagmiddag in Linne tegen Numidia TopVolleybal Limburg.

Speelschema mannen

FB Website heren

Vrouwen

In de Eredivisie vrouwen is de top vier, bestaande uit Apollo 8, Sliedrecht Sport, Team22 en VC Sneek, dit weekend favoriet in hun wedstrijden. Geen van de teams uit de top van de ranglijst speelt namelijk tegen elkaar.

Na de midweekse speelronde op woensdag en donderdag, is voor sommige teams de hersteltijd naar de nieuwe wedstrijden relatief kort. Toch zou dit geen problemen moeten opleveren voor de goed getrainde Eredivisiespeelsters.

Speelschema vrouwen

FB Website dames

Livestreams

Alle wedstrijden zijn dit seizoen gelukkig weer te bezoeken. Check bij de club of je een kaartje moet kopen en welke maatregelen er ter plaatse gelden. Daarnaast kun je alle wedstrijden ook weer via livestreams volgen! Via het programma van de vrouwen en de mannen kom je bij de livestreams uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×