Regio Zwolle Volleybal wil ongeslagen status Eurosped doorbreken

Regio Zwolle Volleybal wil ongeslagen status Eurosped doorbreken

De volleybalsters van Regio Zwolle Volleybal beleven tot nu toe een wisselvallig seizoen in de Eredivisie. Ze staan halverwege de reguliere competitie op de zesde plek van de ranglijst met 12 punten na 9 wedstrijden. Deze week wordt er ook doordeweeks gespeeld en wil de Zwolse ploeg voor het eigen publiek de ongeslagen status van streekgenoot Eurosped graag doorbreken.

Seizoen 2019/2020 is tot nu toe heel gevarieerd verlopen voor de Zwolse ploeg van trainer Wilfried Groothuis. Het team met zowel jonge talenten als ervaren speelsters wist van de 9 wedstrijden er vijf te winnen waarvan twee keer nipt met 3-2. In eigen huis presteert de ploeg goed, dat willen ze donderdagavond zo houden.

In het Landstede Sportcentrum speelt Regio Zwolle Volleybal donderdag om 20.00 uur tegen streekgenoot Eurosped uit Vroomshoop. Eurosped is de te kloppen ploeg dit seizoen, ze zijn nog ongeslagen en daarmee ook de trotse koploper van de Eredivisie.

Eerder dit seizoen ging de Zwolse ploeg al op bezoek in Vroomshoop voor de streekderby. Toen wist Eurosped met 3-1 te winnen, maar de verschillen waren minimaal met setstanden van 25-22, 20-25, 25-20 en 25-23. Regio Zwolle Volleybal zal nu, met steun van het thuispubliek, alles geven om de eerste nederlaag van Eurosped te veroorzaken.

Programma doordeweekse speelronde Eredivisie dames: 

Woensdag:
Sliedrecht Sport - VC Sneek
Apollo 8 - Dros-Alterno
Springendal Set-Up '65 - Talentteam Papendal/Arnhem
Peelpush - FAST

Donderdag:
Regio Zwolle Volleybal - Eurosped

Foto: Rudy van 't Rood

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×