De laatste Europese tickets voor de Olympische Spelen van Tokio worden van 23 tot en met 26 juni vergeven in Den Haag tijdens de CEV Beach Volleyball Continental Cup Final, het olympische kwalificatietoernooi. Het belooft een heftige strijd te worden voor de zestien deelnemende landen per sekse, de top van beachvolleyballend Europa. Jij kunt erbij zijn in het coronaproof stadion en het The Hague Beach Stadium. Registreer je nu alvast voor kaarten zodat jij er klaar voor zit als ze in de verkoop gaan.

Laatste kans
De CEV Beach Volleyball Continental Cup Final vormt de laatste mogelijkheid voor Europese landen om zich te verzekeren van een plaats op de Olympische Spelen van Tokio, die van 23 juli tot en met 8 augustus worden gehouden. Zowel bij de mannen als de vrouwen strijden zestien landen om slechts 1 beschikbaar plaatsingsbewijs. Nederland is als organiserend land automatisch geplaatst voor dit toernooi.

Landentoernooi
De teams die zich niet voor Tokio hebben geplaatst via de olympische ranglijst, komen in aanmerking om voor hun land uit te komen tijdens het OKT. Anders dan in reguliere toernooien wordt er hier gespeeld in landenteams. Elk land wordt vertegenwoordigd door twee teams. De nummers 1 van elk land spelen tegen de nummers 2. Als na die twee wedstrijden de stand gelijk is volgt een beslissingswedstrijd, oftewel de golden match.

Registreren
Jij kunt erbij zijn als Nederland het opneemt tegen de Europese top. Registreer je alvast hieronder en jij staat dan op pole position als de kaarten in de verkoop gaan. Je ontvangt daags tevoren alvast de link naar de kaartverkoop, zodat jij klaar kunt zitten om jouw kaarten te kopen. Zien we je daar?

Foto: Sportworx / Set Vexy
Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×