De eerste slag was vorige week voor Sliedrecht Sport, maar wat gaat de tweede wedstrijd in de play-off om het landskampioenschap brengen? Zaterdag om 17.00 uur treffen Apollo 8 en Sliedrecht Sport elkaar in Borne. Bij de mannen nog geen play-off, Amysoft Lycurgus en Draisma Dynamo spelen op zondag de bekerfinale. Zij starten woensdag aan hun best-of-three-serie. In de degradatiepoule bij zowel de mannen als de vrouwen een wedstrijd gespeeld.

17.00 uur: Apollo 8 – Sliedrecht Sport
Uiteraard is er Apollo 8 alles aan gelegen de stand in de best-of-five­-serie om het landskampioenschap recht te trekken. Vorige week won Sliedrecht Sport in eigen huis met 3-0, maar de setstanden waren in de eerste twee sets zodanig dat je niet kon zeggen dat Apollo kansloos was.

In de eigen sporthal De Veste in Borne, waar het team uitgebreid werd gehuldigd na terugkomst uit Groningen op Tweede Paasdag toen ze de beker voor het eerst in de geschiedenis wonnen, zal de ploeg van trainers Bart en Thijs Oosting revanche willen halen op de laatste wedstrijd die de ploegen daar speelden. Sliedrecht won met 3-0 en is op papier met twee keer winst zonder setverlies de favoriet.

Kijk zaterdagmiddag vanaf 17.00 uur live mee op volleybal.nl!

Degradatiepoule mannen
De wedstrijden tussen Talentteam Papendal en RECO ZVH en tussen VoCASA en ComputerPlan VCN kunnen niet doorgaan vanwege corona. Dat zorgt ervoor dat bij de mannen alleen het treffen tussen Taurus en Bielderman Koetsier/SSS op het programma staat. De teams zijn de nummer 4 en 5 in de degradatiepoule en hebben respectievelijk drie en twee keer achter elkaar verloren. Hoog tijd voor sportieve revanche dus. Ook zij spelen om 17.00 uur.

Degradatiepoule vrouwen
Ook in de degradatiepoule bij de vrouwen is er slechts een wedstrijd. Lammerink Installatiegroep/Set-Up'65 – FAST kan niet doorgaan vanwege coronaklachten bij FAST. De enige wedstrijd die doorgang kan vinden is Laudame Financials VCN – Eurosped. Zij spelen om 15.00 uur voor de leiding in de degradatiepoule. Eurosped gaat momenteel aan kop met 14 punten uit 4 wedstrijden en heeft een voorsprong van twee punten op VCN. Bekijk ook deze wedstrijd live op volleybal.nl.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×