Vanavond staan de returns in de kwalificatieronde van de Challenge Cup op het programma. Sliedrecht Sport won vorige week overtuigend van Galeb Liko Soho BAR en speelt om 18.00 uur de uitwedstrijd in Montenegro. Twee uur later klinkt het eerste fluitsignaal in Sporthal de Veste, waar Apollo 8 hun 3-0 nederlaag van vorige week tegen AJM FC Porto weg moet zien te poetsen.

Galeb Liko Soho BAR - Sliedrecht Sport
De dames van Sliedrecht Sport zijn naar Montenegro gereisd, waar ze vanavond om 18.00 uur de return spelen tegen Galeb Liko Soho BAR. In de Basis won Sliedrecht vorige week overtuigend de eerste wedstrijd, waardoor de ploeg vanavond genoeg heeft aan twee gewonnen sets om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Challenge Cup. Bij een 3-0 of 3-1 nederlaag volstaat het winnen van de golden set ook.

Apollo 8 - AJM FC Porto

Het tegenovergestelde scenario geldt voor Apollo 8. De Bornse ploeg verloor vorige week in Portugal met 3-0 van AJM FC Porto en maakt alleen met een 3-0 of 3-1 overwinning kans op een plek in het hoofdtoernooi van de Challenge Cup. In dat geval zal er een golden set gespeeld worden om de winnaar te bepalen. Het Europese duel begint om 20.00 uur in Sporthal de Veste. Bestel hier je tickets!

Programma
18.00 uur Galeb Liko Soho BAR - Sliedrecht Sport
20.00 uur Apollo 8 - AJM FC Porto

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×