Deze week mocht iedereen weer naar buiten om (op 1.5 meter) te volleyballen! In de volleybalwereld werd er deze week veel voor een anderen gedaan: Robin de Kruijf ging langs een basisschool en Dennis Borst bezorgde pizza's. Maar er gebeurde natuurlijk nog veel meer, dus lees snel verder om weer helemaal op de hoogte te zijn!

Robin terug naar de basisschool!

Deze week was de kick-off van het SchoolVolley+ project! Robin de Kruijf, net terug uit Italië, ging naar basisschool De Horizon (Hoogland) om een clinic te geven. Het was een geslaagde middag!

Wil je graag meer lezen over het project? Klik dan hier

Train je techniek op een paard

Wil je sporten met je favoriete huisdier, maar heb je geen hond met super-volleybaltalent? Probeer dan eens het volgende!

Regio Zwolle druk aan het trainen in de buitenlucht

Omdat er nog niet binnen getraind kan worden, nemen de dames van Regio Zwolle Volleybal de kans om buiten op het gras toch een workout te doen!

Lonneke Sloetjes open over sabbatical

Veel van jullie hebben het nieuws al wel gelezen, maar nu geeft Lonneke Sloetjes ook zelf informatie over waarom ze besloot om een pauze in te lassen in haar topsportcarrière:

#Smashback

Ook deze week is er weer een nieuwe #Smashback, met als onderwerp: Het eerste WK van Brouwer en Meeuwsen! Op dit WK werden deze mannen verrassend kampioen, en hier kijken ze dan ook graag met jullie naar terug! Zien we jullie zaterdag om 20:00 uur?

Samen.Lycurgus bezorgt de heerlijkste gerechten!

De spelers van Samen.Lycurgus uit Groningen gingen donderdag op pad om eten te bezorgen voor hun sponsor. Op deze manier hielpen ze het restaurant een handje in deze moeilijke tijden. Check hieronder de leuke video over hoe dat eruit zag.

Probeer niet te lachen!

Nog een uitdaging: kan jij deze compilatie van de grappigste momenten van de CEV Champions League kijken zonder te lachen!

Heb jij zelf nog een leuke video? Deel hem met ons via Facebook, Instagram of Twitter!

Foto: SAMEN.Lycurgus

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×