Deze week staan de tweede halve finales van de Nationale Beker Dames op het programma. Vorige week wonnen ARBO Rotterdam/FAST en Booleans/VV Utrecht de eerste duels. Kunnen de teams met een tweede overwinning een plek in de finale claimen of weten Sliedrecht Sport en Friso Sneek de nederlaag ongedaan te maken?

Sliedrecht Sport - ARBO Rotterdam/FAST
Dinsdag staat om 20.00 uur het beslissende duel tussen Sliedrecht Sport en ARBO Rotterdam/FAST op het programma. FAST, dat met nul punten onderaan de B-poule staat, won vorige week onverwachts de eerste halve finale van regerend landskampioen Sliedrecht. Het team van Elroy Bezemer won de eerste twee sets, maar zakte toen in. De drie daaropvolgende sets gingen naar FAST, dat dankzij deze overwinning een klein voordeel heeft. Wanneer de ploeg ook het tweede duel wint, is een finaleplek gegarandeerd. Sliedrecht moet met 3-0 of 3-1 winnen om zich direct te plaatsen voor de bekerfinale. Bij 3-2 winst wordt een golden set tot 15 punten gespeeld.

Friso Sneek - Booleans/VV Utrecht
In de Sneker Sporthal wordt woensdagavond besloten wie de tweede bekerfinalist wordt. Booleans/VV Utrecht won het thuisduel vorige week nipt met 2-3 van Friso Sneek, waardoor beide teams nog volop kansen hebben om een plek in de bekerfinale te bemachtigen. Als VV Utrecht in Sneek ook de overwinning naar zich toe weet te trekken, plaatst de ploeg zich voor het tweede jaar op rij voor de finale. Sneek heeft een 3-0 of 3-1 zege nodig om een finaleplek te claimen. Wanneer de Friese ploeg het duel met 3-2 wint, zal een golden set de winnaar van het tweeluik bepalen.

Programma

Dag

Tijd

Teams

Dinsdag 21 maart

20.00 u

Sliedrecht Sport - ARBO Rotterdam/FAST

Woensdag 22 maart

20.00 u

Friso Sneek - Booleans/VV Utrecht


Livestreams
Kijk de halve finales live via volleybal.nl/livestreams!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×