Woensdag- en donderdagavond worden er in totaal zes wedstrijden in de Eredivisie vrouwen gespeeld. Bekijk hieronder het speelschema!

Woensdagavond

Op woensdagavond ontvangt promovendus Voltena het Team22 van Avital Selinger. Terwijl Voltena thuis op zoek gaat naar haar eerste overwinning, probeert Team22 juist haar ongeslagen status te behouden.

In Zwolle ontvangt Djopzz Regio Zwolle Volleybal regerend landskampioen Sliedrecht Sport. Een pittige opgave voor het team van coach Eric Meijer, maar wel een prachtig affiche.

In Vroomshoop speelt thuisploeg Eurosped tegen VC Sneek.

Donderdagavond

De donderdagavond wordt geopend in Galgenwaard Sportcentrum in Utrecht, waar Booleans/ VV Utrecht het vanaf 19.15 uur opneemt tegen FAST.

Draisma Dynamo, de andere promovendus die op donderdagavond thuis speelt, ontvangt Laudame Financials VCN.

In Meijel probeert Apollo 8 tegen Peelpush haar koppositie te verdedigen.

Livestreams

Alle wedstrijden zijn dit seizoen gelukkig weer te bezoeken. Check bij de club of je een kaartje moet kopen en welke maatregelen er ter plaatse gelden. Daarnaast kun je de wedstrijden ook weer via livestreams volgen! Via het programma van de vrouwen kom je bij de livestreams uit.

De wedstrijd in Utrecht zal niet te volgen zijn op livestream, alle overige vijf wedstrijden van deze midweekse speelronde wel.

Speelschema vrouwen

20 10 FB Website
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×