Op maandag 17 december worden in het AFAS Circustheater de jaarlijkse topsportprijzen voor beste sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en sporttalent van Den Haag uitgereikt. Namens de Nevobo zijn beachvolleybalsters Sanne Keizer / Madelein Meppelink genomineerd als beste sportploeg. Beachvolleyballer Matthew Immers maakt kans op de titel ‘Sporttalent van Den Haag’. Lees verder om te zien hoe je kunt stemmen!

Sanne Keizer en Madelein Meppelink

Sanne Keizer en Madelein Meppelink werden in 2018 in hun eerste seizoen als team direct Europees Kampioen, een prestatie van formaat. Dat dit gebeurde in het stadion bij het eigen Sportcampus Zuiderpark in Den Haag maakte het alleen maar mooier voor het duo van Beachvolleybal Team Nederland.

Naast de EK-titel veroverden Keizer en Meppelink nog een zilveren medaille op het World Tour toernooi van Mersin (Turkije) en een bronzen medaille op het World Tour toernooi van Wenen (Oostenrijk).

Matthew Immers En Yorick De Groot Team Nl

Matthew Immers (rechts op de foto)

In de categorie ‘Sporttalent van het Jaar’ maakt beachvolleyballer Matthew Immers kans op de titel. Immers won deze zomer met zijn teamgenoot Yorick de Groot zilver op de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires, een unieke prestatie.

Stemmen

Stemmen op de genomineerden kan via https://haagssportgala-stem.nl. Wie naar huis gaan met de prijzen wordt voor de ene helft bepaald door het publiek en voor de andere helft door een deskundige jury.

Genomineerden Haags Sportgala 2018:

Sportman

- Kiran Badloe (windsurfen)
- Mark Caljouw (badminton)
- Stefan Rusch (atletiek, paralympisch)

Sportvrouw

- Carolijn Brouwer (zeilen)
- Lilian de Geus (windsurfen)
- Dina Pouryounes Langeroudi (taekwondo)

Sportcoach

- Chris Eimers (ijshockey)
- Jac Orie (schaatsen)
- Jaap Zielhuis (zeilen)

Sportploeg

- Annemiek Bekkering & Annette Duetz (zeilen)
- HIJS Hokij (ijshockey)
- Sanne Keizer en Madelein Meppelink (beachvolleybal)

Sporttalent

- Simeon Catharina (judo)
- Matthew Immers (beachvolleybal)
- Ines van Son (turnen)

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn