December is traditioneel de maand voor aftellen en terugblikken. Met de smaakmakers van 2017 kijken we terug op de tien hoogtepunten van het bomvolle beachvolleybaljaar. Op 3: Vijf redenen waarom het Summer Beach Volleybal Circuit geslaagd was!

1. Je kunt meedoen op verschillende niveau’s
Man of vrouw, recreatief of professioneel. Iedereen mag meedoen! Tijdens het Summer Beach Volleybal Circuit is er een vergelijking gemaakt tussen de bestaande indoor- en beachvolleybalniveaus. Je kunt dus gewoon meedoen op jouw niveau!

2. Je maakt kans op superleuke prijzen!
Ieder team doet mee aan de ranking. Dit is het totaalklassement van heel de zomer. Per toernooidag krijgen de nummers een tot en met vier rankingpunten. De teams die aan het einde van het seizoen de meeste punten hebben verzameld, zijn de winnaars van de ranking en ontvangen mooie prijzen tijdens een speciale uitreiking!

3. Er zijn verschillende locaties, dus er is altijd wel een toernooi bij jou in de buurt!
In 2017 was het Summer Beach Volleyball Circuit verspreid door heel Nederland. Het toernooi bevond zich op de volgende locaties: Vlissingen, Kijkduin, Egmond aan Zee, Ameland, Lemmer, Almere, Scheveningen, Hoek van Holland, Vrouwenpolder en Camperduin.

4. Er ontstaan vriendschappen voor jaren!
Sterke vriendschappen ontstaan op het strand onder het genot van een lekker drankje, zonnetje en mooie (sport)verhalen.

5. Op Ameland is er altijd wel tijd voor een feestje!
Naast volleyballen op het strand, was er op Ameland ook in 2017 veel meer te beleven. In Beachclub The Sunset was dit jaar weer een topprogramma voor de avonduren samengesteld. Op vrijdagavond kon je losgaan tijdens de ‘FOUTE PARTY’, zaterdagavond stond in de feesttent de top-40 band SLAMM! Op zondagavond werd het beachweekend traditioneel afgesloten met Jelle B. (volgend jaar ook van de partij ;). Je hoeft je dus, na het toernooi, niet te vervelen!

Kortom, genoeg redenen waarom het zo leuk was én genoeg redenen waarom je in 2018 mee moet doen aan het Summer Beach Volleyball Circuit!

Check ook de eerdere highlights in de top-10 van 2017:

Nummer 4: King of the Court – Robert Meeuwsen
Nummer 5: DELA Beach Open als vrijwilliger
Nummer 6: Van Serie A naar het strand - Maarten van Garderen
Nummer 7: De World Tour zege van Madelein Meppelink
Nummer 8: De comeback van Sanne Keizer
Nummer 9: Het EK van Alexander Brouwer
Nummer 10: Het NK van Jasper Bouter

Facebook X WhatsApp LinkedIn