Er staan vier wedstrijden op het programma in de doordeweekse speelronde van de Eredivisie Dames. Woensdagavond komt de huidige top-3 in actie, een dag later speelt Draisma Dynamo hun laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen Peelpush.

Op woensdagavond zijn alle uitploegen favoriet. Koploper Booleans/VV Utrecht speelt hun laatste wedstrijd van de reguliere competitie en hoopt daarin de volle punten te pakken. Tegenstander is Voltena, dat hun laatste vijf wedstrijden verloor. De Nieuwendijkse ploeg staat momenteel zevende en kan zich nog plaatsen voor de A-poule, maar dat is geen gemakkelijke opgave. Behalve VV Utrecht treft de ploeg ook nog landskampioen Sliedrecht Sport. Apollo 8 zal er vanavond alles aan doen om in de schaduw van VV Utrecht te blijven. De Bornse ploeg speelt uit hekkensluiter ARBO Rotterdam/FAST. Friso Sneek staat momenteel derde op de ranglijst en neemt het vanavond op tegen Visser Assen/Sudosa-Desto, dat 13 punten minder heeft en daarmee 3 plaatsen lager staat.

Draisma Dynamo sluit de reguliere competitie donderdagavond af met een duel Peelpush. De Apeldoornse ploeg heeft geen zicht meer op de A-poule, maar hun tegenstander zal er hard in gaan om nog kans te maken op een plek in de top-6. Peelpush staat momenteel op de achtste plaats, maar heeft nog wel drie wedstrijden in het vooruitzicht.

Alle wedstrijden zijn weer live te volgen op volleybal.nl, via het programma kom je bij de streams uit.

Programma

230208 eredivisie dames

Nationale Beker Heren
Bij de heren worden de laatste drie kwartfinales van de Nationale Beker gespeeld. Hier lees je de voorbeschouwing en vind je een link naar de livestreams!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Live

Wie blijft er in de race voor de Nationale Beker?

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×