Het is eindelijk zover! Jij kunt je vanaf nu samen met je beachvolleybalpartner inschrijven voor een van onze beachvolleybalcompetities en -toernooien. Zowel de Nationale Beach Competitie, het Junior Beach Circuit én Summer Beach Volleyball Circuit gaan in het weekend van 30 april van start. Zien wij jou binnenkort beachvolleyballen? Schrijf je snel in met de nieuwe Mijn Beachvolleybal app!

1 Liggend Mailing

Na twee beachvolleybalseizoenen met beperkingen, kan er dit seizoen écht genoten worden van de mooie sport beachvolleybal, door iedereen. Spelers kunnen zonder beperkingen deelnemen, supporters zijn weer van harte welkom en ook van de horeca kan onbeperkt gebruikgemaakt worden. Heb jij er ook zo’n zin in? Lees meer over het complete beachvolleybalaanbod en schrijf je in!

Nationale Beach Competitie
Zaterdag 30 april start de Nationale Beach Competitie (NBC). Lijkt het jou leuk om op hoog niveau deel te nemen aan een beachvolleybalcompetitie? Dan is de Nationale Beach Competitie iets voor jou. Iedereen kan deelnemen op derde divisieniveau, maar om deel te kunnen nemen aan de hogere divisies, moet je rankingpunten verzamelen! In onze FAQ vind je hier meer informatie over.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan snel in voor een van de zomerse weekenden! De overige toernooilocaties worden in de loop van de week toegevoegd aan de Toernooifinder, zodat jij je ook voor andere speelweekenden kunt inschrijven!

Aangezien het indoorseizoen is verlengd, wordt deelname aan Topdivisie voor zowel mannen als vrouwen in mei enkel aangeboden op de zondagen. Overige niveaus vinden plaats op zowel zaterdag als zondag. Vanaf juni kan er als vanouds op beide weekenddagen deelgenomen worden aan Topdivisie.

Rankingpunten Nationale Beach Competitie 
Per dit seizoen is ranking systematiek aangepast. Voor de bepaling van de ranking in 2022 worden de beste vier resultaten van de laatste zes toernooien, binnen een periode van 365 dagen, bij elkaar opgeteld. Voor de bepaling van de ranking voor deelname NK worden, over de periode sinds het vorige NK in- of outdoor, de resultaten van de beste zes gespeelde toernooien bij elkaar opgeteld. 

Meer weten over de Nationale Beach Competitie? Bekijk dan onze FAQ.

Junior Beach Circuit
Het Junior Beach Circuit (JBC) gaat ook in het weekend van zaterdag 30 april van start! Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de talentvolle jeugd! Ben jij jonger dan 19 jaar en durf jij de strijd aan te gaan met je leeftijdsgenoten? Meld je dan snel aan voor één van de JBC-toernooien!

Meer weten over het Junior Beach Circuit? Bekijk dan onze FAQ.

Summer Beach Volleyball Circuit
Ook het Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC) is aanwezig op het strand tijdens deze speciale sportzomer! Zaterdag 30 april trappen we net als de Nationale Beach Competitie en het Junior Beachcircuit af. Heb jij zin in zon, zee, strand én beachvolleybal op jouw niveau? Schrijf je dan snel in met je beachmaatje(s)!

Meer weten over het Summer Beach Volleyball Circuit? Bekijk dan onze FAQ.

Inschrijven beachvolleybalcompetitie en -toernooien
Om je in te kunnen schrijven voor een van onze beachvolleybalcompetities en -toernooien heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt voor alle deelnemers, dus ook je beachpartner. Bekijk Mijn Beachvolleybal om een gratis Mijn Volleybal-account aan te maken.

Nationale Beach Competitie
Voor de Nationale Beach Competitie (NBC) heb je naast een Mijn Volleybal-account ook een lidmaatschap nodig om je in te schrijven. Als je nog geen lid bent, dan kun jij je hier aanmelden. Dit geldt ook voor je beachpartner.

Start je seizoen met de nieuwe Mijn Beachvolleybal app!
Eindelijk is het zover, dé Mijn Beachvolleybal app is vanaf nu te downloaden in de stores! Met deze app op jouw telefoon ben jij klaar voor een geweldig zomers beachvolleybalseizoen.

Wat biedt de Mijn Beachvolleybal app?
De app biedt alles wat jij nodig hebt. Zo vind je gemakkelijk al jouw favoriete toernooien, heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor een of meerdere toernooien, heb je altijd jouw complete programma bij de hand en zie je gemakkelijk tegen wie jij het opneemt. Ook heb je de mogelijkheid om wedstrijduitslagen digitaal door te geven tijdens het toernooi, vind je terug hoe jij het doet op de ranking ten opzichte van je concurrenten, check je al het beachvolleybalnieuws en nog veel meer!

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×